torstai 8. tammikuuta 2015

Pupuja, tumppuja, lintuja ja lautasia


Heissan ystäväni!

Täällä sitä taas kuvaillaan. Joulu on juhlittu asiaankuuluvalla hartaudella, jokaisesta päivästä iloittu ja lomailtu nautinnolla. Joulupäivässä oli erityistä hohtoa. Vuosi on vaihtunut, muttei paljon muu. Kuten joku toinenkin bloggaaja somasti luetteli, niin munkin tekee mieli luetella samana pysyneitä seikkoja - sama mies, samat lapset, sama koti, samat ystävät, sama työ, sama pöytä ja sama blogi. Ei uutta auringon alla. Mutta uuteen aikaan käydään, päivä ja hetki kerrallaan arkea jälleen tarpoen.

Tervetuloa tänne!

Tänään latelin lautasia erilaisille liinoilleni ja oi ihmettä. On ne ainutlaatuisuudessaan ihania! Pikkuruinen leikkipupukin hyppäsi ihmeissään katsomaan, mitä täällä tuvassa tapahtuu. Joululahjalautanen saapui pilkkuineen perille asti. Kiitokset rouva Humielalle! Aloin neuloa tumppua vinoraidoista. Ja kiva oli neulomus kuvata aseteltuna uudelle tuolille, jonka löysin ennen joulua kierrätyskeskuksesta. Koitan ensi kerralla laittaa siitä kokonaisemman kuvan. 
Pikkuinen lintu toivottaa oikein hyvää yötä! Se on tuollanen unelias unelmoija. Hyvin ystävällismielinen. Piirsin kaavan ulkomuistista yhdestä viime talvena näkemästäni kuvasta. Valitsin kankaaksi kukallisen vaaleansinisen penkojaislöydön ja kirjoin silmäripset koneella. Siivet on ommeltu selkäsaumaan ja ne on ihan huolittelemattomat. Se toivottaa hyvin hiljaa hyvää yötä meidän kamarissa. (Rehellisesti sanottuna sitä ei kuule lainkaan.:-) )

Mukavia tammikuun päiviä toivotan teille!
Kiitos käynnistä.
Säästäkää vettä, juokaa Pepsi Maxia! Hih.

Nähdään.
M.

8 kommenttia:

 1. Haha, sattuipa meitä samana päivänä puraisemaan bloggauskärpänen! Kivoja juttuja ja ihana toi lintu! Just tänään lasten kanssa kirjottiin koneella, isoveikka aika itsenäisesti ja pitihän pikkusiskonkin päästä kun vierssä odotti kangspala kädessä ja näytti niin pettyneeltä kun sammutin ompelukoneen. Äidin polvela oli hyvä huristella!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Vähä teidän perheen isoveikka onkin kasvanut, hauska oli teitä tavata! Ai konekirjookin jo? Sä oot kyllä kiva sun lapsille.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lautaskollaasi taimikäliesellanen... ihania, ja erityisen kiva kun saa luvan kanssa juoda pepsimaxia, vaik ei sitä iha vielä hanasta tulekkaan..
  H...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aivan, kollaasi! Piankos sun ukkos pepsihanan sulle laittaapi :-)

   Poista
 4. Voi, miten ihana tumppu ja värit! Hyvää alkanutta vuotta!
  T:Hanna

  VastaaPoista
 5. Hyvä!! Just sopivaa tekemistä mulle. Makaan luuri kourassa sohvalla ja meen kai taas kohta nukkumaan. Siispä huolittelemattomasti, öitä!
  Ja hyvä sarja!

  VastaaPoista