keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Anttilanmäeltä Onnelantielle
Vanhalta Raumalta Vanhaan Porvooseen.
Nautin yli satavuotiaiden puutalojen katselusta. Nää pehmot on sitten sitä kun niitä muistelen ja värkkään unelmia todeksi. Voi että mä tykkäisin kyllä joskus asua jossain vanhassa talossa. Mutta kuka ken tässä nyt kaikkea voi saada. Parempi kunnossa oleva asumus joka tapauksessa - vetoa en kaipaa enkä mädän hajuja. 
 
Vaihdoin eteisen tuolin kyökkiin ja kyökin tuolin porstuaan. Oi miten nättiä taas, oi. Mööpeleiden kanto se on jumppaa sekin, kokeile kotona, hiki tulee ja ei tartte niin pitkään huhkia salilla sitten. Oikeesti mä poikkesin piiiitkästä aikaa uimahallin kuntosalilla ja jopas olikin. Tää on justiinsa sellasta unelmapostattavaa, murut! Ainakin sentti lähti heti joka paikasta läskiä, usko pois, vaikket huomaakaan. Suosittelen muillekin nahistuneille ja selkävaivaisille sikäli kun sellaset nyt tänne ikinä eksyy.

 Ensin voi esimerkiksi juosta ulkona alkuverryttelyksi uimahallin parkkipaikalta lähtien noin vartin ja sitten mennä kamojen kaa sisään ja maksaa uimamaksun. Ainoo ärsyttävä siinä on, kun jos sattuu unohtamaan sisäkengät niinku meikämarjatta kun on niin älysti kamaa jo pyyheliinan, uikkareiden, sisäliikkavaatteiden ja samppoitten takia ja sitten näytät juuri niin amatööriltä sukkasiltaan että tekis mieli juosta takaisin pukukoppiin ja työntää pää pensaaseen. Mä kyl pokkana menin ja vain yksi vehje jäi huhkimatta - kuntopyörä, kun siinä oli hirmuisen terävät ne kengäntelineet. Sitten vielä uimaan ja saunaan, jonka jäljiltä olo kyllä on onnellinen.Tällasen ihanan lampun sain yhdeltä ystävättäreltä. Se on kuin leikkokukka - ei ole sähköä eikä valaise mutta kaunis katsella!

Parolan asema -blogia pitävä Katja Rinkinen on koonnut kirjaansa Vintagen viemää aivan lumoavia kuvia. Tässä muutama herkkupala: (Miten muuten pystytte vastustamaan herkkuja? Mä olen yrittäny ihan vakavalla mielellä ajatella että on kyl ku ei tee ees mieli jne muttei ole auttanut. Maanantainakin söin kolme dominokeksiä!!! Mitä tästä dieetistä tulee?) 


Katja Rinkinen: Vintagen viemää

Katja Rinkinen: Vintagen viemää

Katja Rinkinen: Vintagen viemää
Samaa maata tuo Katja silleensä, samanmoinen kuppihullu kuin mä!! Helppo mun ymmärtää.

Landhaus 7/2014
Sitten kun se kesähuvila jostain saaresta on saatu... Ehkei kyllä ikinä saada! Ei kun siis ihan vaan söpön persikkainen makkari. Muttei sitä jaksais varmaan viikkookaan katsella himassa! Kukkavärit on Luojakin luonut kukkimaan kesän korkeaksi hetkeksi, kuten tuossa kesäisessä alakuvassa, jossa on meidän pihan ihanimmat kesäkukat. Tadada-datta-daaaaaaaaaaaaaaa..


Ajattelin sellaisen
 arvonnan 
pistää pystyyn. 
Kommentoimalla saa osallistua ja kertoa minkä haluaisi noista tän postauksen tyynyistä.
Arvonta voisi kestää viikon, ensi keskiviikkoon.
Sitten katsotaan kuka on kuka
Kuka saa oman pehmeän palan historian havinaa.
Vaihtoehtoina 
iso farkkutyyny,
iso koristelistaikkuna,
pikkuruinen vihreä,
kukkakirjottu vihreä kirjotulla katolla,
musta, jossa valkoiset pilkut
sekä 
tähtioviversio. 

Se, jonka nimi tai nimimerkki voittaa, lähettäköön oman osoitteensa nupurisofia@gmail.com -osoitteeseeni.
Mä lähetän sitten voittajalle sen talon, jota hän toivoo.

ONNEA ARVONTAAN!

Hauskoja hetkiä loppuviikkoon!
M.
 


10 kommenttia:

 1. Tuo koristelistainen jossa pystylaudoitus, sen valitsisin, vaikka södejä kaikki!

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihania tyynyjä! Mun suosikki on kyllä toi sinapinkeltanen, kukkakattonen. Täällä haaveillaan kans muuten saaressa eloa, kun noita saaria tässä on jonkin verran:).

  VastaaPoista
 3. Koristelistainen pystyraita sopisi mun sohvannurkkaan kuulkaattes aika sopivasti. Aion ommella uusia tyynyjä tässä itsekin... Sopisi niiden väreihin. T.lenkkimamma

  VastaaPoista
 4. Ehottomasti osallistun kun ei siihen vanhaan puutaloon pääse tässä kohtaa muuten ;) kyllä mä niin isoja haaveilen että se olis toi upea tumma talo koristelistoineen. Ja kunhan oon sen voittanut niin ostan tuon farkkukankaisen koska nehän selvästi kuuluu yhteen!

  VastaaPoista
 5. Farkkukankainen käy meille!
  T. Hanna

  VastaaPoista
 6. Tähän on pakko osallistua, niin on söpöjä!
  Sen verran oon mustavalkoinen tyyppi, että musta, jossa valkoisia pilkkuja, sopis tänne! :)

  VastaaPoista
 7. Hyi homeelle! Hirveesti olis työtä siinä ettei itsekin homehtuis sinne. Haistelet vaan mielummin uuden kodin hajutonta ilmaa ja ompelet. Ja käyt uimahallilla (jee!). Ei ois kuule sellaseen aikaa ikuisen remontin keskellä.

  Mä voittaisin ihan mielellään ton farkkutalon.

  VastaaPoista
 8. Tasakattoinen farkkutyyny, olisi tilauksessa. ;)
  Maamo

  VastaaPoista
 9. Oi onnelantie ja ihanat puutalot. Puutaloa tavoittelen, vaikei valkoinen olekkaan, niinkuin lapsuuden kultainen koti....H

  VastaaPoista
 10. Voi että kivaa!! Sulla on hieno oma design-tyyli ja kivoja yksityiskohtia! Onko se yksi värikäs talo sama kangas kuin sun tekemä hame itelle?:-) Olen fani tilkkukankaista kun on niin paljon ihania designit ja värit. Kiva kun toisilla ON aikaa ommella ja sitten vielä näyttääkin mitä on tehnyt. Antaa inspiraatiota ja muistutus että sitten kun elämä vähän rauhottuu niin minäkkn pääsen ompelemaan:-) Hope you're enjoying these beautiful fall days!

  VastaaPoista