torstai 4. syyskuuta 2014

Riemukas rantamaja


Moi!

Mitäs tässä, sanoi Ritari-Ässä. (En meinaa keksii mitään tekstii..)
No ei vaan. Tässä tuo raitatyynyn oikea puoli, tadaa, sensaatiomainen paljastus! 
Rummut  
p ä r i s e v ä t  
ja valonheittimet kääntyvät.. 

Ja sit tää viimesin pikkukoristetyyny. Tänään tein isompia poikien vanhoista farkuista mutten saanut vielä kuvattua niitä. Niihin tein suuret ristikkoikkunat! Vitsit lopultakin tajusin tekee sen näkösen unelmatalon minkä haluaisin! Ihanat ikkunoiden yläkoristelistat ja kaikki. Että mä pysyn nyt tällä talotehtailulinjalla. Tekeehän Fazerkin suklaata vuosisadasta toiseen. Ja nyt on aikaa tähän hauskanpitoon! Onko kukaan myynyt Naisten Joulumessuilla Wanhassa Satamassa? Mää oon tähän mennessä käynyt siellä vain ostoksilla.

Tästä jatketaan! Hyvää viikonloppua! Kelle se on alku, kelle loppu.
Koko ajanhan jokin päättyy ja jokin uusi alkaa. Ja jokaisella oma tie kuljettavana ja sen tien mutkat ja mäet. Kyllä mä suakin niin ymmärrän. Ainakin haluaisin ymmärtää. Mutta kun tät elämää ymmärtää vaan omien kokemusten kautta niin ei voi kaikkea tajuta.

Joka tapauksessa toivotan voimia kaikkeen ja iloa.
Välillä saat myös olla täysin voimaton. Muista. Elämä kantaa.
Ja yks hyvä vinkki kanssa tässä jakoon, mun mieheltä tän kuulin ja kolahti niin että ihan olo helpottui.
"Anna hevosen huolehtia, kun sillä on niin 
iso pääkin." 
Mun mielestä ton tajuu paremmin kuin dountworin. Tästä tuli ny tällanen lohtupulla.
Itse tätä eniten tarttin! Kun meidänhän ei oikeasti tarvi mistään olla huolissaan mihin ei voida itse edes vaikuttaa. Ollaan Hulda Huolettomia!

Moido.
  Hyvää yötä!
M.

3 kommenttia:

  1. Olen oppinut jo odottamaan näitä postauksia, enemmän kuin aikakauslehteä. Viihdyn näitä lukiessa ja inspiroidun. Olen ite käynyt muutaman vuoden pienemmillä markkinoilla myymässä tekeleitäni just joulunaikaan. Kivaa se on, liian kalliita tuotteita ei kannata tehdä,sopivan hintasia joita on helppo ostaa. Myös pienempiä tuotteita, niitä tykkäävät ostella 2-5€ hintaan. T.Hanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Hanna! Just ystäväni nimimerkillä Humiela sanoikin tuota samaa, että pieniä edullisia kannattanee värkätä. Juu ja Wanhaan Satamaan pääsiskin vasta jouluksi 2015, on ilmoittautuminen ollut jo huhtikuussa, jolloin mä hikoilin vielä ala-asteella enkä voinut kuvitellakaan että tää haave joskus toteutuu, että ehtii ommella niin paljon kuin jaksaa. Työn ohessa tällasen suurperheen kanssa ei olis onnistunut. Onnea sullekin eteenpäin!

    VastaaPoista
  3. Voi Hulda huoleton sentään, en tiedä tykkäänkö enemmän kuvistasi vai noista hassunhauskoista teksteistä! Ihan huippuja, molemmat omintakeista tyyliäsi jota niin ihailen. Kiitos kun jaat lahjaasi täällä muiden iloksi!

    VastaaPoista