sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kiitävi aika, vierivät vuodet


Hyvää huomenta!

Löysin tällasen uuden tavan lisätä kuvia blogiin tästä blogista. 
Tässä siis kuvia vuosien varrelta! Onhan tää elämä ollut ihanan värikylläistä. Jännä, kuinka vanhoja kuvia onkin hauska katsoa. Oltiin loppiaisena kylässä meidän pienimmän pojan kummeilla ja siellä saatiin katsella ikivanhoja nuoruusvuosiemme kuvia heistä ja meistä. Ennen lapsia. Niissä kuvissa oltiin ihmeen kauniita ja äärimmäisen hoikkia!!! Mitä, oonko mäkin joskus ollut.. Eli se on totta, että omaan ulkonäköön ja -muotoon kannattaa olla tyytyväinen tänään, parempaa ei ole luvassa. Rupsahtaminen ja vuosirenkaat saattavat iskeä kenen kohdalle tahansa, ui, juokse karkuun ja lujaa! Toisaalta ei kuvaan saa vangittua sitä, mikä kaikkein kauneinta on. Näkymätön se vasta on tärkeää.


Viikonloppu takana, yhdessäoloa ja talvituulessa luistelua. Se on talviurheilun aika, vänner. Elämä edessä! Juuri tänään on mahdollisuus sivellä voita ohuemmin leivälle. Vitsit mä en keksi näitä juttuja, tykkäisin vaan laittaa kuvia.. 

Hauskaa päivää!
M. 

6 kommenttia:

 1. Hei, joko sielläkin voi hiihtää? Voi että kaiholla katselen noita kesäkuvia kun täällä pakkanen paukkuu pariakymmentä ja on vaan kiristymään päin. No ei siinä paljoa hiihdellä. Vaikka on nuo lapset luistelleetkin tässä säässä, mua kyllä palelee jo ajatuskin... No yritän kumminkin noudattaa tota sun ohjetta ja nauttia.
  T. Maamo

  VastaaPoista
 2. No heihei!! Kiva kun kirjoitat. Kiitos! Kyyllä täällä hiihtää voi, numero kaksi hiihtää tänään opettajansa johdatuksella koulussa. Muuten ollaan luisteltu keskustan mahtavalla tekojäällä, joka on jäässä vaikka olis kolme lämpöastetta. Oikeesti oon ihan itsekin tykännyt! Ja kun ulkona on niin raikasta. Ja pieninkin mies pysyy jo pystyssä siskon vanhoilla vaaleanpunaisilla :-)

  VastaaPoista
 3. Onhan tää elämä kylläistä! Edelleenkin. Mä jo luulin, että se seinä on taas vaihtunut alkuasetelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea säkin luulet! Enhän mä ny ehdi maalata, käsitätsä, kun vaan liikun ja liikun. :-)

   Poista
 4. Kyllä!
  Aika rientää ja me vanhennutaan. Ei olla enää eka/tokaluokkalaisia nappuloita Lahden kaupungin kaduilla. Ollaan naisia, äitejä, vaimoja, ei niin nuoria, ei niin hoikkia, mutta ollaan elossa, ollaan terveenä ja kesä on tulossa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo justiinkin. Että kun oppis olemaan tyytyväinen. Ja kiitollinen. Ja tyytyä myös siihen, että arjen harmaus ei aina viehätä..

   Poista