tiistai 2. syyskuuta 2014

Vauvat varttuvat
Moi kaikki.

Meidän kolmevuotias vauvamme muutti isoveljen huoneeseen joitakin viikkoja sitten. Tai sänky muutti ;-) No ei vaan, kyllä pieni sinne "isojen poikien kamariin" hyvin jo nukahtaa mutta aamuyöstä paluu juurille alkaa... Käännettiin meidän parivuode toisin päin. Ollaan ku hotellissa tai jossain muualla kuitenkin kuin arjessa ankeassa. Suunnitellaankin kyllä ruskareissua kaksin kun saatiin - tai ukkokultani sai - lastenhoitosetelin nelikymmenvuotislahjaksi, vähänkö ihana lahja! Kiitos! On meinaan tunturilla upeeta näin syksyisin, on. Joskuskin muistan olleen ihan kirkkaan oranssin punaisia mustikanvarpuja silmän kantamattomiin. Ei sellasta vaan omalla terassilla koe vaikka hyvä siinäkin on laiskan olla...


Pienet rakentajat me... Lumpun lumppuun liitämme. Tidii! 
Siitä mä oon ylpeä että osaan tehdä vanhasta uutta. Rumista vanhoista miestenpaidoista saa ihania kankaita! Talon voi rakentaa myös ilman ikkunoita, syntyy moderni kuin Kampin kappeli. Oikeasti tuossa raidallisessa on kyllä ovi ja akkunat, mutta toisella puolella. Näytän ensi kerralla oikean puolen...

Oikein tosi värikkäitäkin voi tehdä, mutta ne menee aina heti lahjaksi ensimmäiselle halukkaalle. Ruotsiinkin lähti kesällä yksi tän alakuvan värinen. Mun makuun on sitten kuitenkin nää hillityt. Mutta hauskaa on tehdä värikkäitä ja ihan napinompelulangankin valinta on lystiä. Valkkaan yleensä nykyään jonkun ihan nappiin sopimattoman vastavärin. Ala-asteella opettaja kyllä käski aina valita napin värisen langan. Niin ne muodit muuttuu. Mä taidan laittaa arvonnan pystyyn joku kerta, että kommentoimalla vois osallistua ja saada jonkun talon.

 Moikka ja hyvää päivää! 
M.6 kommenttia:

 1. Riemukasta syksyä ja vähemmän ankeaa arkea teille! Meidän vauva oli muuten 7 kun muutti veljen huoneeseen. Tai oikeastaan veli muutti sinne ja me alakertaan. Kyllä muuten vaihtelu virkistää, vaikka olenkin aika laiska muuttelemaan...
  Maamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! Kiva kun tälleensä poikkesit. Saamattomuus se täälläkin vaivaa - lukulamput jäi vielä vanhaan paikkaan… Kaikella on aikansa!

   Poista
 2. Hei M.,

  oli kiva tavata Lahdessa ja vaihtaa pari sanaa bloggaamisesta. Jatka vaan samaan malliin, niin saan helpotusta koti-ikävään lukuhetkien kautta. Tännekin syksy saapui aiemmin kuin odotettiin. Ensimmäiset tomaatit punertavat kilpaa vaahteralehtien kanssa.

  T. Sisar täältä meren takaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta! Sisar taitaa vielä suomen murteen :-) Tääpä onkin se kieli, jota kuulemma taivaassakin puhutaan. Niin onhan tää blogimaailma aika viileä kohtaamispaikka mutta paremman mahdollisuuden puuttuessa auttaa. Toivottavasti kuulit, että me ainakin ajateltiin kutsua teitä meillekin poikkeamaan ihan niinku oikeesti. Varmaan kyllä pitoja ja paikkoja riitti kun niin harvoin naamaanne täällä näytätte.. Mukavia ruskapäiviä omien tomaattien kera!

   Poista
 3. Hei joko ne syntterit meni? Ärrin purrin murrin voi että! !!!!! Mä olin laittanu kutsun kalenteriin mutten tajua miksei näuttäny sitä. Onnea jälkikäteen ukollesi ja harmin harmi ku oltais tultu niin mielellää juhlimaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Sitä se mies mun kanssa tosiaan tarviikin. Juu no surkia kun ette meit muistaneet. Mut ei kaikki muutkaan täällä olleet. Eräskin Pakilalainen perhe unohti täysin että ne oli just viime lauantaina. Toisaalta tervetuloa tänään jatkamaan elämän juhlaa :-)

  VastaaPoista