tiistai 20. toukokuuta 2014

Leikkimökki, tulppaanit ja tuliaisetTervehdys!
Ollaan jo pitkällä leikkitupasen kanssa, vaikkei vieläkään ihan valmista ole. Remonttiakin joutuu jo tekemään kun myrskyä ei hennot seinät kestäneetkään. Onneksi K-Rauta lupasi kiltisti antaa ilmaisen korjaussetin puutavaraa, että pysyisi pystyssä vastaisuudessa.

Pikkuruisen kaapin, valkoisen, löysin Akselista. Vihreän söpön tuolin palautti Väripisaran täti ja hempeen vihreä ikivanha tupperikulho on lapsuudestani, äiti toi sen leikkeihin kun pohjaan tuli vuotokohta. Vähän ihana! Kulhokin, ja äiti.Ylähyllyllä olevan tumman turkoosin vihreän pullon löysin kierrätyskeskuksesta Kilosta. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Pelkästään ilmaishuoneesta löysin mukavia juttuloita. Kellä vaan aikaa on. Sitä siellä kyllä saa tapettua! Mutta oikeastaan rahallinen hyöty siitä oli, kun löysin ihan käyttövaatteita melkein koko perheelle. Ja korillisen trikoita käsinkirjontaan... Lycky me.Virkkaan vieläkin silloin tällöin. Floridassa mulla ei ollut välillä mitään muuta tekemistä kun pienin nukkui. Istuin sitten auringossa tään tekeleen kera. Muut pelas kännyköillä niin että melkein kuin olisivat saunassa käyneet :-) Sitten taas maistui uiminen. Oli se mielettömän hienoo päästä sinne, vaikken mikkään normipirkko olekaan kun niin hyvin kotosalla viihdyn.
Mun uus vaaka ja pallokuvioitu rasia!
Ihanat.
Sain tuon loodan Kööpenhaminan tuliaisiksi yhdeltä mun parhaimmista ystävistä. Vähän magee. Tuossa alapuolella on näpsäys Gudrun Sjödenin kesäkuvastosta. Kaunista turkoosia ja valkoista. Ja loput tanskalaisesta Isabelle-lehdestä. Kiitos siitäkin Eeva!Isabelle 5'2014

Isabelle 5'2014

Isabelle 5'2014

Isabelle 5'2014

Viime kesänä hain Fidasta meille ulkopöydän. Valkoiseksi maalatun. Enpä arvannut kuinka huikea on Suomen ilmasto. Tekee pöydän täydelliseksi yhdessä kesässä! Tietty auttoi, että entinen erkki oli maalannut aivan hullaannuttavalla sävyllä pöydän ennen kuin joku toinen onnellinen oli muuttanut sen valkeaksi. Mä ihan täysin tykkään tosta pöydästä, kyllä. Juuri ja juuri sentään vielä ukostani enemmän..


Tässähän vois ihan pienesti kehaista mieheni asentamaa pihakiveystä. Nätisti sammaloituneet välit jo. Kuin sadusta tää elo välillä. Ihana vuodenaika. 
Lomat edessä.
Aurinko ja meri.
Mansikat ja mustikat.
Lepolasset, leirit ja lähetys.
Jäätelö ja kesäkäsityöt.
Sade ja paiste kaikkineen.

Hyvää jatkoa taas sinulle armas lukijani!  
Kiitos kommenteistanne oikein tosi ekstrapaljon jo näin etukäteen. Hym.
M.
 

8 kommenttia:

 1. Ihana leikkimökki ja tuon pullon väri....kaunis..:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On hyvä väri pullossa. Leikkimökin seinät kaipaa vielä pintamaalia, kunhan puuosat saadaan paikoilleen..

  VastaaPoista
 3. Leikkitupa näyttää odottavan nurkan takaa ilmestyviä valkopukuisia, suloisia lapsia, joilla on ehkä olkihatut päässä... Pojalla polvessa laastari ja sylissä vanha purjevene. Lautasella juuri paistettuja kanelipullia ja kannussa itsekeitettyä marjamehua. Joka ehkä kaatuu syliin, mutta valkoiset vaatteet liehuvat kohta kesätuulessa pestyinä ja lattia luututaan suloisella virkatulla rätillä, jota huuhdotaan emalivadissa...

  Ihania juttuja, taas!

  T. Violetin talon emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että. Sulla on sana hallussa. Osaat luoda tunnelman! Kiitti tästä. Nyt muistan laittaa pyykkinarun ja siihen ympäristötaidetta :-) niin ihan pyykkiä mä kuivasin viime kesänäkin noin kolme kuukautta putkeen.. Tervetuloa pihaleikkeihin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olette oikeassa. Kuten yleensäkin! Terkut Jepulle. Ja muille!

   Poista
 5. Päästiin ihan livenä tupatarkastukselle leikkitupaan, ja pihaan ja valkoiselle lattialle!! Ja kiitos, kolme pientä vadelman versoa nappasin mukaani, ja jotain sieltä takarinteestä, pienen tupon meiltä tullutta takaisin =)
  Ihana piha!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä täällä riemuitsen sun kommentista ja teidän eilisestä käynnistä ja siitä että sait täältä jotain irti vaikken paikalla ollutkaan. Anonyymi mieheni tässä vaan kummastelee, kun et mainosta makkaratarjoilua ollenkaan :-) Kiitti oikeesti kaikista näistä ihanista perennakukkasista jotka on täällä senkun vaan levinnyt ja levinnyt<3

   Poista