perjantai 17. lokakuuta 2014

Tilkkutyynyjä











Heissan.

Vähän mä ihailen monia tanskalaisia tuotteita. On ne siellä kauniissa maassa taitavia kerta kaikkiaan. Sitten on tietysti joka maassa joku, jolla on silmää nähdä kauneutta siellä missä toiset ei sitä ehkä heti vielä tajua olevankaan. Mailegin puput on pomppineet meille pikku hiljaa ja muutaman vuoden olen haaveillut myös Ferm livingin tyynyistä. On nää puput todella kivoja, kun niillä saa pienet leikkiä ja äiti sisustaa. Ne on sellasia, joista tulee hyvälle tuulelle. Ne on niin kauniita! Ferm livingin hengessä jo teinkin tässä vuosien varrella muutamia tyynyjä, mutta omilla väreilläni. Fermin tyynyt on painettua kangasta, mä ompelin salmiakkivillityksessäni kuviot tilkkutyönä. Uusin on tuo siniharmaa harlekiinityyny. Se on sellainen, rauhallinen.

Ihana pirttikuva löytyi muuten Elloksen kuvaston kautta, klik.
Valkoinen lattia ja kaikki. Söpöjä erilaisia, yhteensopivia tuoleja. Hykerryttävän suloinen penkkisohva pienten päiden ja jalkapohjien silittelyä varten. Pitkän juhlava pöytä liinoineen. Tilaa laulaa, kaataa mehuja pillimukeihin, ripotella sokeria pinaattiletuille, asettaa kynttilä vanhalle kahvikupinaluslautaselle, huutaa lapset pöytään, kutsua puolisoa kullanmurulinnuksi..


Hauskaa viikonloppua!
Valoisia kynttiläiltoja ja 
kuulaita keskipäivän hetkiä toivotan.
Jokainen pimeä yö päättyy valoon. -Nisami
 
Tervetuloa uudelleen,
kiitos käynnistä.
LOVE,
M.

5 kommenttia:

  1. Kauniita ovat!
    Olet taitava ompelija ja sitkeä... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllähän mä ompelisin! Mutkun tarttee välillä tehdä muutakin. Kun täällä maalla asutaan niin saa tukkijätkääkin leikkiä näin takkakkauden avajaisten kunniaksi. Romanttistakin se on, ja hyvin maan läheistä.

      Poista
    2. Mulla on sulle haaste blogissa... Ota vastaan jos kiinnostaa!

      Poista
  2. Oih, voih. Meidän pojat on repinyt yhden pupun mekon rikki, hukannut toiselta paidan ja löystyttäneet housujen kuminauhan niin, että peppu vilkkuu koko ajan. Tarvittais ilmeisesti kylään yks M, joka korjais ja sisustais ja antais pikku vinkkiä, mitä tehdä noille ruman ruskeille sohville? Mä niin tykkään käydä täällä sulla kylässä ihastelemassa, kun jaksat laittaa ja tuunata. Ja sitten kun kyllästyt noihin talotyynyihin, niin myyt mulle yhden! Sellasen meidän matalan majan näkösen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. Sellasta se on kyllä täälläkin, että mekot vaihtuu ja menee makkaralle, mutta tuo aropupu joka viime postauksissa on poseeraillut, on enemmän kaapin päällä vaan tarkkailemassa kun muut on mullin mallin. Kiva kun käyt täällä! Missään en oo teillä nähnyt rumia sohvia enkä muutakaan, kaikki on niin kaunista vaan. Me kyllä tullaan mieluusti kylään, mutta rajalliset mahikset meillä on vinkkailla noin taitavia kuin te.

      Poista