keskiviikko 13. elokuuta 2014

Tuunattu t-paita

Mui.

Silloin joskus keväällä ompelin pipoja kierrätykseen menevistä vaatteistamme. Osa jäi muuten vaan odottamaan uutta elämää. Tästä vihreästä pitkähihaisesta t-paidasta tuli "villatakki". Hih. Leikkasin sen edestä keskeltä auki ja kiinnitin käsinpainetun trikoopyörylän rintarossiksi käsinkirjoen. Aaah. Niin mun tyylinen vaate! Ehkä näitkin tään jo mulla...

Nähdään, M.

6 kommenttia:

 1. Höh, en nähnyt! Saisko siis kuvan ylle puettuna? Kuulostaa näet NIIN ihanalta!! Kiva kun jaksat kirjotella, kuvailla ja väkrätä. Ja mäkin pääsen nauttimaan niistä näin etänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä et saa pyytämääsi kuvaa, koska oma asia. Nähtäispä useammin! Pitikin teidän muuttaa niin kauas.

   Poista
 2. Kiva, kun olit käynyt blogissani, niin löysin minäkin tänne!! Kaunis blogi ja kaunis koti;) Jään ehdottomasti seuraamaan!
  Samoilla linjoilla bloginpidossa, kivoja juttuja, mukavia löytöjä, arki rullaa omine vaiheineen ja erillään;)

  VastaaPoista
 3. Niimpä, samaa mieltä Nellin kanssa. Laita ihmees kuva päällä. Ihku idea. Vois joskus koklata johonki suureen riepuun tota idistä. Nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa mä yksinkertaisesti puen sen torstaina saunan jälkeen päälle. Näkee sit ken sattuu paikalle. Anonyymiin blogiin en kuvaani voi laittaa, vaikka kyllähän mustakin se silleensäviisii paremmin näkyisi.

   Poista