lauantai 10. elokuuta 2013

Kauneinta on hämärtyissä illoin


...ainakin meidän pihamaalla. Oi että nuo kaunopunahatut. Kyllä ne melkeen niinkuin kruunaa mun puutarhailon.



Ja ruusut, ruusut. Tuoreena nupustaan. Olikohan tuo tuossa alhaalla salkoruusu? Siemeniä heittelin sinne tänne. Nyt noita on kolmessa paikassa. Olispa monivuotisia :)



 Unikot ihan oikeina tuossa, ei marikankaalla piirrettyinä! Kaikkien kirjovien tilkkumaalausteknikkojen lempikuva, ainakin mulla tulee mieleen alan opukset. Juu ja ihan punaisina tänä kesänä. Yhden Ruotsin tuliaisen tähän ny kuvasin, vanhahkon pastillipurkin. Ihan matkan varrelta sieltä jostakin Vimmerbyn ja Värnamön välillä. Antiikkipuodista, pikkutaajaman kolmannesta moisesta, sieltä sen löysin mua odottamasta. Sävyllä vois vaikka seinät maalaa.


Kesällä on ihkua virkata ulkona tai sisällä. Ny mä teen torkkupeittoa. Isoäidinneliömäisesti, kuitenkin raidallista. Öitä taas! M.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat taas!! Erityisesti tuo eka kuva on ihan mieletön. Mä yritän muistaa ens kesänä laittaa kans noita unikkoja, ne on niin ihania. Hmmm, tuo virkkausjuttu inspiroi myös:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä. Kannattaa laittaa unikkoja, halpoja, helppoja. Syysillat mukavasti virkaten kulkee, hölkän jälkeen tietty alotat ain vasta, mitäs me urheilijat. Saittekohan te maalattua loppuun kotikartanonne?

    VastaaPoista
  3. Kuinka kaunis blogi. Kaunis, kaunis, kaunis. Kauniita kuvia, hyviä sanoja. Kiitos, kun kävit vierailulla luonani, koska siitä syystä osasin tulla tännekin. Ja vastaus on, että sellainen nimenomainen samettitakki saattaisi vielä päätyä myyntiinkin... Kiinnostaako?

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos. Ilman muuta kiinnostaa kunhan hinnasta sovitaan :)

    VastaaPoista