keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Joulukoriste


Tervehdys.
Syksy on tullut, talviaika on alkanut, puutarhan puista on lehdet varisseet. Kannetaan puita, sytytellään tulta takkaan, nautitaan lyhdyistä ja valoista. Ommellaan jouluksi, imetään ideoita joka puolelta, ollaan yhä mustan hurmassa. Se on paras joulun pohjaväri. Mökkikoriste syntyi sykodesignin aplikointi-ideoiden pohjalta. Söpösöpö tuli, ovi Paavon pienen bodyn hihasta ja ikkuna matin vanhasta paidasta. En käyttänyt liimaharsoa, aikuinen ei tarvii. Lapset taas välttämättä tarvitsee aplikoidessaan liimaavan harson, joka liimaa tilkun kankaaseen ennen ompelua, jolloin kangas ei liiku milliäkään koneen surratessa.


Nojatuolin tyynynpäällisen uusin myös kierrättämällä. Leikkasin Anna-Lyydialta saadut ihanat pilkkuvelourpöksyt senkokoisiksi paloiksi, että sain muodostettua tyynyn kokoisen kappaleen ja ihan helppoa se ei ollut, polvet olivat täysin puhki kuluneet ja niitä kohtia en halunnut valmiiseen pintaan. Taustapuoli onkin aika pientä tilkkua, mutta who cares. Tämä oli ilmainen ilo. Miten paljon voi muuttaa ilmettä yksi tyyny. 
Hei hei taas ja kiva kun kävit! Terveisin M.


8 kommenttia:

 1. Mustakin musta on paras! Ja ehdottoman paras hiilenmustana. Ja kun sitä on vähän siellä. Ja vähän tuolla.
  Niin söpö mökki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on niin tunnelmallinen, ei pimeä tuo musta. Juhlava, ei synkkä.

   Poista
 2. Vad mysigt hem! Mahan kanssa vielä taaperran:). Hyvin menee vaikka onkin jo 10 päivää yli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti kyllä se tänään sit födaa, toivotaan!!! Kiitos kehuista kaunotar!

   Poista
 3. Kuvissa on ihana tunnelma!
  Ja noi mustat seinät on kyllä mahtavat! Tekis mieli lähteä heti maalikauppaan.. :)

  VastaaPoista
 4. missä järjestyksessä ompelet talon kasaan?
  ihana koriste! mustahan on must!

  VastaaPoista
 5. Leikkaa kaksi seinä- ja kaksi kattokappaletta. Aplikoi etuseinään ovi ja ikkuna(t). Kiinnitä katto etuseinään ja samoin taustan seinä ja kattopala. Sitten helahoito oikeat puolet vastakkain, muista jättää täyttöaukko, esim pohja. Käännä oikein päin, täytä, ompele pohja umpeen käsin taikka koneella. Sit naru esim kiinnitystä varten katon ylimpään kohtaan.

  VastaaPoista