keskiviikko 27. elokuuta 2014

Aika sytyttää kynttilät


Moi mussut.

14 vuotta sitten se ihme tapahtui syyskuussa. Sain tekstiviestin mun ihastukselta! Ai mistäkö tuli mieleen? No tuosta pikkuisesta puukulhosta, joka on pikkukaapin päällä. Sain sen juurikin tältä entiseltä poikakaveriltani alias nykyiseltä aviopuoliskoltani! Taisi olla jo lokakuu ja Hän oli työmatkalle lähdössä Montereyhin. Se oli silloin täynnä Julia-konvehteja. Tai ei ihan täynnä, oli siellä pohjalla Hänen Walokuvansakin. Ja sen kääntöpuolelle oli kirjoitettu käsialalla "Tykkään susta." Tosi kivoja tällaset muistot. 


Hyvää viikonloppua, poutaista ja aurinkoista!
M.


11 kommenttia:

 1. Rauhallista!
  Ihana viesti mieheltä !!

  VastaaPoista
 2. Ihana:) Kiitos kun jakoit muistojasi, mullekin tuli hyvä mieli:) Ja sulla taitaa vaan olla niin kivoja juttuja ja valkoista että kuvat näyttää vain pienen osan sitä ihanaa minkä keskellä asut:) On tosi kiva katsella sun ottamia kuvia sun ihanasta kodista! Se on minunkin haave että joku päivä pystyisin laittamaan oman maun lattiasta kattoon:) Hyvää loppu viikko ja viikonloppu:)!

  VastaaPoista
 3. Moi! Kiitos sulle kivasta suomenkielisestä kommentista! You have such a good knowledge in Finnish!!! Juu on tooosi kiva kun on oma tupa ja oma lupa. Toivon että saatkin kaikki toiveesi toteutumaan ja oothan sä jo paljon saanutkin. Ja ihan itse osaat jopa nikkaroida kaappeja ynnä muuta. Se on upeaa se! Kaikki menee kauniisti kun sä järjestät.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana muisto!!! :) Mä kävin virtuaalikylässä teillä, kivaa oli. Ja niin erinäköistä, taas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos käynnistä. Tuu oikeesti ystävä hyvä!!!

   Poista
 5. Ja sit se poikakaveri poikkes työmatkallaan meillä, en ollut kaveria ennen tuntenut. Tuli ja höpötti, suu korvissa... Piti ostaa joku kiva tuliainen... Arvasin diagnoosin... ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas. Täytyykin kysyä suurelta johtajalta kekä te ootte! Hauskaa, että saitte tutustua silloin. Hei ny mä keksin, olitteko te komennuksella...

   Poista
  2. No kuules me siellä �� silloin.

   Poista
 6. Olipa ihana muisto. Mäkin muistan ku eilisen päivän, kun kuulin että te seurustelette. On tullut itsekin vanhoja muisteltua viime aikoina nimittäin. Mukavaa syksyä ja nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, sukulaissieluni. Muistatko, missä kuljimme kerran. Kun haaveiltiin sillä korkealla mäellä Helsingissä? Sata vuotta sitten vai 15. Ja kaikki toiveet on toteutuneet! Meillä on rikas Isä.

   Poista