maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vanhan näkeminen uusin silmin, osa 2


Moi kaikki!

Mitäs me koiraihmiset. Hah. En ole todellakaan, mutta sopivan anonyymi tällanen ikeahauva on poseeraamaan meidän perheen uusissa kevätkausipipoissa. Niin, raivasin meidän vaatehuonetta viime perjantaiseen penkojaisiltaan ja löysin paljon pieniksi, suuriksi ja hölmöiksi jääneitä vaatteita. Eräät olivat kankailtaan niin inspiroivia, että säästin ompelutarpeeksi. Sain niistä tällasia keveitä pipoja. Ylin on kaksivuotiaan vauvapoikamme, sitten mulle pilkullinen kukkapipo ja tuo ruskeapohjainen, jossa on kukallinen konekirjonta. Se se on nätein näistä! Ehdottomasti. Ikivanhasta pyjamanpaidanhelmasta. Takakappaleeseen vielä ompelin pintaan kirjailtuja kirjoituksia ja pienempiä kukintoja. Paras tuli ja käytin jo tätä. (Harmi kun tähän ei pysty laittaa tykkäysnappulaa.)Sit vielä tää alin, tyttärelle se on tai venyy se juuri ja juuri munkin pollaan. Muttemmä silleen tarvii nyt kun mulla on tuo ruskee...  Vanhoista velourihousuista juu leikkasin lahkeen leveimmästä kohdasta. 

 Nyt ei sen enempiä tässä mutta eipä kai tarttekaan, ku
"eihä se aurinkokkaa paista
enneko se nousoo".
Taitaa olla Positiivareiden jostain Ajatusten Aamiaisesta tai mistä lie. Mulla on hyvä tapa kirjoittaa lippulapuille muistiin mukavia juttuja joihin pilvissä törmää ja huono tapa unohtaa lähdeviittaus. Sellasta se on kun ikää tulee ja ymmärrys ei kaiketi silti lisäänny. Vaan jospa paremmat päivät olisivat edessäpäin? Niin tuosta ekasta ylimmästä koirakuvasta pakko vielä laittaa, että eikös vaan katsokin se eteenpäin utuisesti. Katsopa sinäkin!!!

Hyvähyvää yötä!
M.8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on muuten oikeasti kaunis koira. Kyllä se on ihan valtavan rakas meidän lapsille. Ja hyvä, sisäsiisti rotu :-)

   Poista
 2. On se vaan mukavaa, että säkin oon alkanunna koiraihmiseks!! Joo mutta noi pipot - IHANIA!! Sää se jaksat värkkäillä. Mullakin olis kodarissa paikka ompelukoneelle. Jostain kumman syystä se kuitenkin majailee varaston peränurkassa. höh.

  VastaaPoista
 3. No älä muuta sano. Täältä tullaan koirien kauneus- ja urheuskilpailut, tai mitä niitä ny on! Kiva kun kävit täällä, muista tulla myös Ikeaan!! Jospa saat sitten syyn vaikka kaivaa sen koneenkin esille...

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita pipoja! Olet tosi taitava!!

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja, ihania kuvia! Hyvähyvä. Tee Hanna-sis
  (ai mull on blogger-sivukin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai todellakin, sullakin on blogi! Hiukkasen tymä mutta naseva nimi tää runoton! Kiitos kun oikeen kommentoit murulintuni mun.

   Poista