sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Toukokuun toista viikkoa!


Hej.

Kurjenpolvi jo aukoo lämpimässä rinteessä lehtiään!! Lämmin on täällä, on, on. Uskomatonta, että luvataan jo 17 astetta. Jäkälä on tosi ihanan vihreetä, oli jo isän hautajaisten aikaan mun ihanien asioiden listalla. Mutta katso, oikeesti. Vain Taivaan Isä, tuo koko maailman luoja, voi luoda tällaista. Lukemattomia vihreän sävyjä ja valoisuusasteita, ooh.

  


Muutama orvokki tarttui kaupoilta mukaan, meillä on melkeen kesä...

Herne jo versoi taas ja nyt olis aika kääntää mullat kasvimaalla, että sais ihan palkojakin. Ja salaattia, kesäkurpitsaa ja perinteistä pottua taas laitetaan tulemaan. Tää on sitä hidasta vanhemmuutta, ruoka kasvaa ja tulee kyllä, mutta odottakaa ny pari kuukautta mukulat. :) Niin kuulemma lapset tarvii sellasta aikaa ja elämää vanhempien kanssa, että on niinkun hidasta. Tietenkin. Mikään todellinen tai merkittävä nyt ei tuu nopeasti kai. Jotain oikotietä sitä etsii kyllä laiskana ja kärsimättömänä monesti ja aidan alipääsypaikkaa.

Puutarhamessuilta löytyi söpö omenankukkapelargoni, saa nähdä milloin alkaa tehdä nuppuja. Oli pelastus, koska meidän Valkean kuulaan söi eläinkunta talven aikana. Surkealta sellanen tuntuu, miten viittis uutta istuttaa, taas peuroille. Oma moka kyllä, unohdettiin laittaa peurasuojaverkot. Miten se syksy meni, tuliko lumet jotenkin yhtäkkiä? Sillä aikaa varmaan kun mä katoin eri suuntaan?

Ruusu kukkii suloisesti Hannan antamassa lautasessa, jo vuosikymmenet kukkinut... Hyvin arvokkaita nuo vanhat lautaset, ja vanhat viisaudet.
Siunattua työviikkoa Sinulle!
Milla 

6 kommenttia:

 1. Kesältä näyttää! :) Itsekin kaipaan kukkasia kovasti tänne meidän postimerkkipihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postimerkkipiha!! Juu teillä näppärä söde. Esimerkkipiha oikein :) Oikeesti meidän isossa pihassa kun yhden amppelin ripustaa niin ei paljoa maisema muutu... mutta päivääkään en vaihtaisi pois, enkä pihaani. Kiitos lenkkikärpäsen puremasta!

   Poista
 2. Elinvoimaisia kuvia... Olet taitava puutarhuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivaan Isä on luonut meille ihmeellisen maan ja sen kaikki kasvit. Kiitos.

   Poista
 3. moikka. kevät on ihana, jopa parhain, kaunein aika vuodesta. just tää toukokuu, oi ihana toukokuu ;) iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! On kuukausista parhain! Toivoa sopii että viljelmät vihannoi lähiviikkoina. Muutahan ei ihminen voi kuin istuttaa ja kastella. Tulehan poikkeemaan.

   Poista