tiistai 12. maaliskuuta 2013

Keltsu on mun lempisanaMourjens lukijani!

Poika'1:n mielestä keltaista maalia vois hyvinkin sutia hänen huoneen seiniin ja sinne sitten saatiin tää unelmainen keltsutunnelma - väriterapiaistuntojen keidas. Aurinko paistaa aina ja lämmittää ihan mieltäkin. Ihana on kyllä. Kuten kuvista huomasit, hallin peräseinä sai vihdoin sitä jotain itseensä, musta musta on mukava siinä. Pinkkiä ja muuta kuviokangasta olen keräillyt kotoa (poikien pieniä paitoja), kirpparilta tyynynliinoja ja sieltä Soukasta muutaman pätkän uutta inspiskangasta. Tyttärelle tehdään päiväpeitto, kun ehditään ja saadaan suunniteltua :) Nimittäin tekiskö neliöistä vai kolmioista? Siinä mulla pulma. Salmiakkiruudutus olis myös upea, mutta kuka opettais mua leikkaamaan tilkut niin ettei ne menis väärään kulmaan? Heti tulee yksi mieleen..

Tänään kierrettiin ystäväni kanssa Designmuseo. Japanilainen nykytekstiilitaide ihastutti mustavalkoisella osin poltetulla tilkkutyöllä ja värikkäillä "seinäsitruksilla" tai miksi niitä kutsuisi. Ihania keltaoransseja, vähän maissinaksuja ja appelsiineja muistuttavia yli nyrkin kokoisia palleroita ympyrärykelminä seinässä. Meni aivot uuteen järjestykseen mullakin. Ihania, ihania juttuja on kun malttaa mennä museoon asti.

Viimeisessä kuvassa taas kasa Poika'3:n pieniä trikoovaatteita. Kuka tartteis?

Tästä jatketaan elämää. Nähdään! Kaikille hyvää loppuviikkoa. Mun mies palaa pian.
Love, M.
4 kommenttia:

 1. Samaisessa museossa tuli käytyä jokin aikaa sitten Ivanan 15v. näyttelyssä, siitä ollut työn alla vähän kirjoittaakin. Japanilaiset jutut oli tarkoitus myös tsekata, kun ovat sydäntä lähellä, mutta aika oli kortilla niin piti jättää väliin. Varmasti oli kauniita ja kivoja juttuja paljon, kiva kuulla että reissu inspiroi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun oot tollanen! Kiitos joo, se oli niin kiva koko talo. Käytiin myös Paola Suhosen taivalta katsomassa ja mä jopa vähän tykästyin yhteen hameeseen. On siinä taitava nainen.

   Poista
 2. Kauniita kuvia!
  Täälläkin pitäisi sutia yhtä jos toistakin seinää. Mut mistä sais puhtia?
  Ei vissiin vielä kuitenkaan tarpeeksi ärsytä kulahtaneet ja aivan väärän väriset seinät kun ei ole väri vaihtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän sullakin puhtia oo, mutta se kuluu siihen pääelinkeinoon ja jyvä niin :) Kiukkuenergia on voimaa kyllä, mulla myös.

   Poista