keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Färikuume


               Tablescape by Evan Clark

Mustavalkoisuus on nyt nähty. Mä janoan värejä, useita sävyjä, persikkaa, keltaista, kuoseja rinnakkain... Vihreää, vaalean turkoosia, karkkivärejä, kuppikakkuparatiisia. Lastenhuonetunnelmaa. Oranssia ja rippunen ripaus sitä mustavalkoa. Vapautta yhdistellä kaikki itseä miellyttävät sävyt ja kuosit. Tämän täytyy tapahtua tietysti ilmaiseksi, tai ainakin kaapit tongitaan ensin ja kirpputorit.
Nam, minkä kuvan löysin, niin inspiroiva, niin ilahduttava. Värit kyllä merkkaa, musta on pimeä ja synkkä, ei tyylikäs ja moderni, vaan ihan ankea ja sammuttaa kaikki värit ympäriltäkin ja mikä kurjinta,  tekee ahdistavan olon mulle nykyään. Huh, kuinka onkaan kestetty sitä pari syksyä. Ei se kyllä ole ollut kestämistä, mä olen tarvinnut sitä. Mun mieli on ollut niin musta. Muttei taida olla enää... Kunhan jaksan ja ehdin, niin peitän mustan!


5 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun oot saanu väri-inspiraation! Se vie mukanaan!! :) Jään innolla odottelemaan uusia värejänne! Mulla tuli tänään järkyttävä tavara-ahdistusraivopuuska, haluaisin kaikesta krääsästä eroon! Tuu meille penkomaan ennen kirppistelyä, tarjoan ilmaiseksi ;-)

  VastaaPoista
 2. Oi elämän kevät. Kiitos! Ilman muuta pöllin sulta kaiken kauniin... Toi on kanssa niin tuttua toi raivonpuuska - meillä on oikea hamsteri emäntänä, pentuloita ei voi syyttää!

  VastaaPoista
 3. Värit ovat ihania! Tervetuloa löytöjen maailmaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tanja! Eilen luin kanssa läpi sun jutut, ihanan tyylikkäitä kuvia ja pelkistettyjä, ammattilaisotoksia! Sä löydät kauneutta tosiaan halvalla, ja mulle yllättävistä asioista, kuten tää valkoinen kynäpidikesydeemi - se on niin tanjamainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla!
   Mä tykkään aika pelkistetystä, mutta väriäkin saa olla pieninä annoksina.
   Punaista hiukan....

   Poista