torstai 4. lokakuuta 2012

Kotoilusta nautiskeluaHillonkeitosta jäi näitä palikoita kasattaiksi torneiksi asti. Onneksi meillä on yhdentoista litran kattila. Artisokkapasta on niin kaunista, suloisen vihreää. Sopis muuten yhteen Beluga-linssien kanssa, jotka ovat pieniä mustia proteiinipakkauksia.Torstait on toivoa täynnä ja erityisesti erityiset torstait, kun pääsee illalla Helssingin suureen kaupunkiin iltapalalle Heidin ja Poika'3:n seurassa. Hennesin sisustusosastolle palasin vielä hakeen ton tuiki tarpeellisen "sunflower seed"-purkin meidän auringonkukansiemenille. Meidän nirppa tykkää muuten niistä! Ja viime viikolla oli syönyt päiväkodissa kolme palaa silakkaa. Kun tuoksu niin hyvälle. Mahtavaa, ehkä se jää henkiin sittenkin.

Kolmasluokkalaisten kanssa ommellaan talotyynyjä toisena ompelukonetyönä. Laudoitus konekirjotaan etuseinään ja aplikoidaan liimaharson avulla ovi ja ikkunat. Tätä mallityynyä ei ole vielä täytetty, siksi hyvin lituskainen. Suurin osa on jo leikannut, tulee söpöjä. Oppilaat osaavat valita hauskoja kangasyhdistelmiä.

Ehtisimmeköhän vielä virkata möököjä ennen joulua oppilaiden kanssa? On nää vaan niin hauskoi, niin sulosen lapsellisia ja kuitenkin hurjan HURJIA poikienkin mielestä...

"Oma on koti niin kultainen, Jumala meille sä annoit sen.
Hartaasti pyydän ja rukoilen, Jumala kotini siunaa."

Sellainen ihana laulu sekin. Siinä puhutaan myös suureksi varttumisesta lapsen suulla ja siitä kuinka kasvetaan maatamme palvelemaan. Ollaan vissiin kasvatuksessa onnistuttu:), kun Poika'1 halusi lähteä pappaa auttamaan Hauniemen muutossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti