torstai 18. lokakuuta 2012

Cup cakes


Tervehdys!

Meillä oli tänään leppoisa syyslomapäivä. Leivoimme lasten kanssa suklaakuppikakkuja. Koristelu ja kuorrutus ovat ne hauskimmat vaiheet ja maistelu tietty. Siis lapsukaisten mielestä. Mun mielestä paras vaihe on valokuvaus ja asettelu, kuppikakkujen sisustuksellisuus. Aivan ihana sadepäivä.Illalla serkut ja siskoni saapuivat leikkimään ja maiskuttelemaan herkkujamme. Oli myös mahtava jakaa kaikki oman kultasiskon kanssa. Kiitos Luojalle siskosta!

Muuten, kyllä pelargoni on kukkien kukka, oikea kuningatar, säteilee ja kukkii ainakin 28 viikkoa vuodessa (huhtikuulla kukkivana ostin ja nyt on jo seitsemän kuukautta kukkinut). Että totta on, perennat ei pääse samaan, olkoonkin että ovat edullisia ja käteviä penkeissään, rumalta ne näyttää tähän vuodenaikaan, kun on täysin lakastuneet, ruskeat lehdet jäljellä. Pelargonit puskevat uusia nuppuja pimeistä illoista hätkähtämättä. Ja mitä villivihreisiin tulee, luonnosta saa vielä ainakin villivatun söpöjä oksia vaaseihin. Menkää metsään. Siellä ilo istuu joka oksalla jonkun lyyrikonkin mukaan.

Hauskaa syyslomaa! Me kokeilemme huomenna poniratsastusta ystävien tallilla. Pojat ovat erityisen innoissaan ja minä nautin lasten riemusta.  Elsaa poni ja kärryt hieman jännittää, mutta katsomaan on mielenkiintoa lähteä.
Hyvää yötä! M.
4 kommenttia:

 1. Täällä muutaman kerran olen pyörähtänyt, enkä vissiin tarpeeksi tarkkaan lukenut kun niin kivoja kuvia. Enkä siis tunnistanut tuttua bloggaria:). Ihania kuvia teidän kotoa ja mukavia juttuja, hauska korjotustyyli sulla. Käy kattomassa mun blogi myös:). T: tuusulan tyttö Luulajasta

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Kultakutri! Miten menee massun kans :)

   Poista
  2. Kävin kylässä sun blogissa, joo kiitos, ihania kuvia siellä.

   Poista