maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tänä vuonna pottumme ennättivät kukkaan vasta mittumaarin jälkeen. Pari kertaa on nyt sitten keitelty uusia perunoita - tänään ranskalaisen valkosipulikanan kanssa. Reseptin opin Espoon työväenopiston ruokakurssilla. Siinä on todella juhlittu valkosipulin kanssa, 20 kynttä per 400 grammaa broilerifileitä. Lisäksi timjamin oksia omasta ruukusta sekä suolat ja mustapippurit rouheena. Ruskista fileitä hieman pannulla ja lado ne oliiviöljyttyyn vuokaan valkosipulinkynsien ja yhden paloitellun porkkanan päälle. Laita valkosipulinkynnet kuorineen. Lisää 5 timjaminoksaa ja huuhdo halutessasi paistinpannu alkoholittomalla viinitilkalla ja kaada nesteeksi. Peitä vuoka foliolla ja paista uunissa 200 asteessa 45 minuuttia. Nam!

Kotitalomme perunapellon takaa nähtynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti